
Sambon har köpt hem tre liter jordgubbar, så jag passade på och slängde ihop en sallad. Man ska inte vara rädd för att blanda frukt i salladen eller i mat över huvudtaget. Det ÄR gott! När jag var och badade häromdagen hade jag med mig en sallad med lite av allt från kylskåpet (dagen innan handling) och det blev feta, jordgubbar, rödlök, lite grillad kyckling, lite nötrulle, bladspenat m.m. Sjukt gott. Sen lade jag till lite äggmackor för kolhydraternas skull och för att ägg är gott. Så passa på nu när gubbarna är billiga (finns i överflöd tydligen.)
jaru, frukt i salladen är verkligen en höjdare! har du förresten provat renée voltaires produkter som finns lite varstans, ex. hemköp. är nyfiken på hennes hampachoklad! och så ska jag rekommendera knäppingeborg eller vad det heter i norrköping där det finns ekologiska kaféer som säljer en del livsmedel också, bland annat ekologisk godis som du nämnde tidigare någon gång. fridens liljor!
SvaraRaderaGubbar i mat är säkert jättegott! Feg som jag är har jag aldrig provat..
SvaraRadera--
Btw, läcker bild med rödbetor och potatis du gjort!!
Tackar. Kom igen nu..i med gubbarna. Kanon till fetaost.
SvaraRadera