måndag, oktober 5
Funderingar angående paprika
kl.
19:36
Sitter och spanar på halv åtta hos mig och funderar på min paprika i kylen. Hade ju besök nu i helgen och min kära mor skänkte en av sina egenodlade paprikor till mig. Då blir jag lite sådär att jag känner att det borde ske något speciellt med denna gröna lilla sak. Vad gör man med paprika? I ugn kanske?
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Det ska jag berätta för dig. Fyller dom med antingen köttfärs eller någon form av ost, exempelvis färskost, mozzarella eller feta! GÖTT!
SvaraRaderaoj, spännande att odla egen paprika! :) paprika i ugn blir extragott tycker jag. du kan ju fylla den med någon god ost kanske? jag gjorde soppa häromdagen på grillad paprika också, det blev sött och smakrikt och smarrigt! nu är det dags för yoga. <3
SvaraRaderaJag brukar nog äta hemodlade paprikor råa. Många sorter är lite krispigare än de man köper och det försvinner om man tillagar dem. Men om du har många är det gott att fylla med någon röra, ostgratinera och tillaga i ugn.
SvaraRaderaTycker fröken Dill