lördag, maj 14

After work here I come!

Tips från coachen idag blir att besöka after work:en på Hamngatan i Göteborg. Ja det heter så. För en hundring (mja inte den billigaste AW:n) får du en utsökt mezebuffé som till stor del är vegetarisk med bröd, röror, sallad, falafel och någon form av smördegsrulle(??) Det serveras även lite korv och kycklingvingar samt nån liten friterad piroggrej. Du får naturligtvis ett glas vin/cider/öl till käket. Godast? Ja jag kan inte få nog av aubergineröran, jag vet att den ser skum ut och man tvekar inför att prova men den är värd det. Ge mig ett recept genast! Och du, det är helt ok att komma sent, stället är enormt och platser finns även klockan halv sju.

Spana in deras hemsida om du vill http://www.restauranghamngatan.se/start.htm

1 kommentar:

  1. Vad roligt. Läste ditt inlägg samtidigt som jag såg Åtta hos stjärnorna där Görel Crona gör en sådan röra.

    Aubergineröra
    2 stora auberginer
    2 stora röda paprikor
    Salt, efter smak
    Peppar, efter smak
    Vitlök, efter smak

    Värm ugnen till 225 grader. Lägg den snittade auberginen och den grovt skurna paprikan i en oljad, djup ugnsplåt högst upp i ugnen tills auberginen är mjuk. Mixa ihop med vitlöken. Salta och peppra.

    Receptet är från recept.nu KRAM!

    SvaraRadera