tisdag, juli 13

Mellan måltider vill vi ju också äta gott no?

Sitter och funderar på lite bra och nyttiga mellanmål. Häromdagen gjorde jag egen jordgubbskesella dvs laktosfri kvarg med färska jordgubbar och tog en bild. Insåg dock ganska snabbt att det ej var en bild att visa upp eftersom det såg relativt äckligt ut och påminde stark om rödbetssallad av den billiga sorten. Men jag kan meddela att det smakade bra på knäckebröd, kanske något kärvt så en gnutta socker hade kanske varit önskvärt.

Nästa lilla projekt blir att göra smaksatta kikärter i ugnen men först ett snabbspan på nätet för inspiration.

Jag fick ett tips av någon, nån gång, om att frysa in övermogna bananer och äta. Ska tydligen vara himla gott och eftersom väldigt mogna bananer inte är en personlig preferens så skivade jag upp två stycken idag och slängde in i frysen. Borde ju vara kanon varma dagar! Även smidigt att mixa ihop till glass.

Tar gärna emot lite fler tips om du har några på lager...

1 kommentar:

  1. Härligt med lite tips!!
    Är ju inte den mest proffessionella i köket direkt :)

    SvaraRadera